Banner Top

Log in
A+ A A-

Marković: Čuvajmo se Matejeva

Samo pravo još uvek nije osetio kako je osvojiti bod u elitnom rangu. Novu priliku imaće danas u meču sa Kalčom. O predstojećom meču razgovarali smo sa najboljim strelcom tima Markom Markovićem.

- Očekuje nas druga utakmica kod kuće i još jedan jako težak meč. Na ruku nam ne ide i raspored. S obzirom na to da smo izgubili prve dve utakmice, bodovi su nam preko potrebni.

Možete da nastavite sa pogađanjem mreže?

- Nadam se da ću da nastavim golgeterski niz. Ali su bodovi ono što nam je u ovom trenutku neophodnije od mog ličnog učinka.

Poznajete sastav Nišlija?

- Ne znam mnogo o igračima Kalče. Ali smo dobili informacije i da nam najveća opasnost preti od Matejeva. Protiv Smedereva i Internacionala u tvrdim i neizvesnim mečevima je postigao pet golova, čime je pokazao da se radi o kvalitetnom igraču koji je u odličnoj formi.

Koliko je na rezultate uticao odlazak trenera Miloša Alilovića pred sam start šampionata?

- Promena trenera je stigla u nezgodnom trenutku, nedelju dana pred početak prvenstva. Siguran sam da bismo sa trenerom Alilovićem ostvarivali bolje rezultate, ali je do razlaza očigledno moralo da dođe.

Ambicije u nastavku prvenstva?

- Mi smo ipak debitanti u najvišem rangu takmičenja i raspored nam, kao što sam već rekao, ne ide na ruku. Ali se nismo obrukali u prethodnim utakmicama, čak šta više, dobili smo pohvale sa svih strana. Naše je da radimo, vredno treniramo i da se nadamo da će boljom igrom doći rezultati i uz to bolje plasman.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.