Banner Top

Log in
A+ A A-

Balkan poklekao

Počeo spektakl na Konjarniku

Dugo najavljivani turnir u malom fudbalu Konjarnik 2017 je počeo u petak utakmicom legendi Konjarnika protiv Partetenona iz Smederevske Palanke.

Posle duela veterana u kojem su ljubitelji čarobne igre na petoparcu mogli da vide da je ostalo još baruta u nogama, na teren su kročili predstavnici futsal sajtova Balkan i Srbija.

Nakon gotovo mesec dana većanja ko zaslužuje da se nađe u timu i dugotrajnih razgovora sa predstavnicima futsal klubova selektori Dejan Majes (Balkan) i Miloš Alilović (Balkan) odabrali su.

Selektoru Majesu posao je daleko bio teži obzirom da trenutno ne vodi ni jedan klub, tako da je kolega Alilović vešto iskoristio činjenicu da predvodi debitanta u Prvoj ligi, Samo Pravo i gro pulena uvrstio u tim. Čak je popularni Alila posegao za angažovanjem beskopromisnog borca i dokazanog znalca iz legendi Konjarnika, Aleksandra Savića.

Dok su imali snage naši momci borili su se kao lavovi na kraju pružili su ruku brojnijim rivalima. Ostaje za utehu da je najbolji pogodak na meču postigao Ristić, kojim je rešeno prvo poluvreme.

Balkan: Nemanja Miljković, Darko Ristić 1, Bojan Filipović, Jovan Ristanović, Miloš Đaković, Vanja Stanću.

Srbija: Nikola Atanasković, Aleksandar Savić, Marko Sinđić 1, Miloš Ljujić 2, Velimir Ratković 1, Marko Ćurčić, Vitomir Petović, Uroš Tomić.

Organizator KMF Konjarnik nije propustio da se zahvali legendama uručena im je zahvalnica za urađeno tokom boravka u klubu.

Čast da otvori turnir pripala je Aleksandru Eroru predsedniku Skupštine GO Zvezdara.

Borbe na turniru su u jeku i traju svakog dana, zainteresovani mogu da prate duel na terenu OŠ Stevan Sinđelić od 19:30 do 22:30 časova kad počinje poslednji meč dana. Zavesa će biti spuštena 28. Avgusta finalni susretom.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.