Banner Top

Log in
A+ A A-

Šampion Evrope u Ekonomcu

Kakav transfer, strašan transfer!

Čelnici Ekonomca posle dugih pregovora uspeli su da ubede jednog od najboljih igrača čarobne igre na petoparcu Igor Sabiu da potpiše ugovor sa šampionom Srbije i postane uzdanica Kragujevčana ka željenom i godinama sanjanom plasmanu na F4 Futsala Kupa.

U futsal svetu poznat pod imenom Igor, jedan je od krivaca što je Barselona poput fudbalskog kluba krenula da vlada Evropom. Sa saigračima je uspeo da pokori španski šampionat, ali i postane šampion Evrope. U katalanskom ponosu proveo je sedam godina, nakon čega je prešao u Kairat sa kojim se takođe okitio državnim trofejima, ali i najvažnijim evropskim peharom namenjenim najboljoj ekipi Startog kontinenta.

Vrhunski sidraš u nezaboravnom finalu 24. aprila 2015. godine golom je učestvovao u istorijskoj pobedi ostavarenoj nad njegom Barselonom (3:2). Pre borbe za pehar ponos Kazahstana bio je bolji od moskovske Dine (7:4). Zanimljivo da su se u Elitnoj rundi Kazahstanci za plasman na F4 borili u grupi sa Ekonomcem, nakon 40 minuta bespoštedne borbe bilo je 6:3 za kasnije ispostaviće se šampiona Evrope.

Brazilac sleće na beogradski aerodrom ,,Nikola Tesla“ u nedelju nakon čega će zadužiti i staviti se na raspolaganje treneru Predragu Rajiću.

Saznajemo da dovođenjem slavnog Brazilca prelazni rok za Ekonomac još uvek nije okončan. Budite uz nas i prvi saznajte koja će futsal zvezda naredna zadužiti opremu Studenata.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.