Banner Top

Log in
A+ A A-

Euro Motus otišao u istoriju

Elita traži novog član

Šokantna vest dolazi iz Beograda, vicešampion Srbije Euro Motus odustao je od takmičenja u narednom šampionatu i verovatno prestaje da postoji posle svega godinu dana bitisanja u najkvalitetnijem srpskom rangu.

Tužna vest obzirom da su čelnici Beograđana pred start prve sezone u društvu najboljih isticali da titula nije prioritetna, već da imaju višegodišnji plan podizanja kluba i preuzimanja primata od godinama neprikosnovenog šampiona Ekonomca u narednim sezonama.

Očigledno da rukovodstvo nije imalo strpljenja i posle samo jedne godine u eliti odlučilo je da napusti svojevoljno. Tom odlukom prestonica je ostala bez još jednog kluba, što je česta praksa u poslednjoj deceniji. Čast glavnog grada braniće u novom prventsvu FON i debitanta u eliti Samo Pravo.

Euro Motus je od 21. avgusta 2015. godine kad je osnovan uspeo da osvojio Kup Beograda i Srbije, kao i da bude vicešampion Srbije u prvenstvenoj sezoni 2016/17.

Prepričavaće se kako su učenici trenera Slaviše Damjanovića u finalnom meču Kupa u Smederevu nadigrali Ekonomac i golovima Stanojevića, Živića i Jančevskog zasluženo došli do trofeja (3:0).

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.