Banner Top

Log in
A+ A A-

Samo Pravo dovelo petoricu

Mekić se penzionisao

Debitant u elitnom rangu, Samo Pravo krenuo je u misiju opstanak u društvu najboljih. Pred izabranicima trenera Miloša Alilovića i predsednika Miroslava Marjanovića neće biti lak zadatak, obzirom da su u nedavno završenom šampionatu ispali timovi koji su ušli prošle godine u ligu.

- Trudimo se da momcima obezbedimo sve potrebne uslove za rad. Teško je, ali nadam se da ćemo dobiti podršku opštine Rakovica, kojoj pripadamo. Dosad smo je na odličan način predstavljali, nema razloga da tako ne bude u elitnom rangu. Treneru Aliloviću doveli smo petoricu novajlija Dušan Majstorović i Nenad Radosavljević iz Partenona, Luku Mitrovića sa velikog fudbala, golmana Dragana Golubovića bio je pri Vojnoj akademiji i Uroša Tomića iz Nove Pazove – obelodanio je prvi čovek Samo Pravo, MIroslav Marjanović.

Trener Alilović na raspolaganju imaće 12 starosedelaca: kapitena Talića, Sinđića, Ratkovića, Markovića, Đurića, Avramovića, Jocića, Cimbaljevića, Petkovića, Perovića, Radosavljevića, Jovanovića i Anđelković.

Patike o klin okačio je Miloš Mekić i verovatno biće uključen u stručni štab, pojačanom Goranom Vasiljevićem, trenerom golmana Srbije u selektorskom mandatu legendarnog Ilije Petkovića.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.