Banner Top

Log in
A+ A A-

Kokotović: Želja mi se ostvarila

Ubedljivu pobedu FON-a nad Kopernikus SAS-om (8:2) zauvek će ostati u sećanju Stefanu Kokotoviću, jer je baš protiv Zrenjaninaca po prvi put zatresao mrežu u elitnom rangu.

- Oduvek mi je želja bila da zaigram u Prvoj ligi, nakon toga da postignem gol. Iako sa malim zakašnjenjem, želje su mi se ispunile. Svakako sam zadovoljan dosadašnjim statusom, iskreno se nadam da ovo neće biti kraj mog golgeterskog uspeha i doprinosa ekipi – kazao je u jednom dahu Kokotović.

Niste imali većih problema sa poslednje plasiranim timom?

- Ubedljiva pobeda oslikava realno stanje na parketu. Znali smo da od nas zavisi kako će utakmica izgledati. Najviše od pristupa, primenili smo pristup koji smo imali protiv Euro Motusa i pokazalo se kao presudno. Igrali smo dobro i u svakom segmentu igre nadmašili Zrenjanince, što pokazuje prvo poluvreme, vodjstvo 7:0.

U nastavku je usledio pad i pobeda gostiju (2:1)?

- Ne bih okarakterisao kao pad, već jednostavno trener Vladimir Radojičić je na terenu uveo igrače sa manjom minutažom. Želeo je da odmori igrače koji su izneli najveći teret u derbiju, pre svega mislim na reprezentativce Petrova, Stankovića i Filipovića.

Novo iskušenje u Vrbasu za vikend?

- Za vikend gostujemo Letećem Holanđaninu, koga je u Vrbasu uvek teško pobediti, što pokazuje i utakmica sa Ekonomcem. Sigurno će biti teško, imajući u vidu da domaćinu su bodovi neophodni za opstana. Ićićemo na pobedu pa kako bude. Takođe, imamo motiv više da im se revanširamo za poraz iz prvog dela sezone. Verujem da će publika u Vrbasu biti zadovoljna utakmicom.

Dokle možete do kraja šampionata?

- Mlada i perspektivna smo ekipa sa prostorom za usavršavanje. Ambicije kluba, posvećenost igrača i trenera i sistematičan rad uprave zajednički donose rezultate. U perspektivi zaista postoji puno prostora za napredovanje, ovom dinamikom rada verujem da imamo svetlu budućnost. Pre početka sezone, projektovani su planovi tako da se ostvari rezultat koji je bolji od prošlosezonskog, trenutna pozicija na tabeli to i potvrđuje i verujem da svi u klubu ne bi imali ništa protiv da tu i ostanemo na kraju – zakljucio je Stefan Kokotović.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.