Banner Top

Log in
A+ A A-

Pobeda ostvarena na pocetku drugog dela

Srbija - Francuska 4:1 (0:0)

SC Šumice. Gledalaca: oko 600. Sudije: Vikotor Berg - Odik (Francuska), Damir Radović (Srbija).

Strelci: 1:0 Rajčević 21, 2:0 Stanković u 23, 3:0 Rakić u 24, 4:0 Kocić iz penala u 34. minutu, 4:1 Muhodin u 40. minutu. SC Šumice. Gledalaca:700. Sudija: Žuti kartoni: Milosavac, Lazarević (Srbija). Prekršaji: Srbija 5 (2-3), Francuska 7 (4-3).

SRBIJA: MOMČILOVIĆ, PERIĆ, KOCIĆ, SIMIĆ, RAJČEVIĆ, Živanović, Rakić, Milosavac, Ristić, Tomić, Stanković, Lazarević, Bojan Filipović. Nije igrao Stefan Filipović.

FRANCUSKA: ARUN, RAMIREZ, IGUN, MUHAMED, ŽASNI, Belhadž, Keb, Negala, Budebiba, Ala, Desandre, Muhodin. Nije igrao Duro.

Srbij je savladala Francusku u veoma zanimljivoj utakmici. Francuzi su namučili Orlove u prvom delu, kad je sjajan bio golman Momčilović. Muhamed i Negala, najbolji pojedinci u redovima gostiju, stvarali su probleme. Izabranici selektora Ivančića, najbolju priliku imali su preko Milosavca, bocnuo je loptu ali sa gol linije je izbacio Ramirez. Stvari su došle na svoje mesto u nastavku, poraz gostiju najavio je Rajčević, posle akcije u Perića i asistenta Kocića. Posle samo dva minuta, novi gol u mreži Aruna. Stanković je neodbranjivo gađao pod prečku, činilo se da lopta nije prešla gol liniju, ali sve je demantovao arbitar Damir Radović. Minut kasnije novi gol u mreži Francuza, ovoga puta Rakić se upisao u strelce posle odličnog pasa Stankovića, igraču Francuske je loptu prebacio kroz noge. Poslednji gol Srbi su dali u 24. minutu posle iznuđenog penala najmlađeg aktera susreta, člana lidera šampionata Euro Motusa, Lazarevića. Kocić je bio strelac, iako je imao sreće jer je lopta od stative pogodila Aruna i prešla preko crte. Počasni pogodak Francuzi su postigli u poslednjem minutu, reklo bi se zasluženo,posle lepe akcije u kojoj su učestvovali trojica igrača petlova.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.