Banner Top

Log in
A+ A A-

Promocija Ivančića u podne u Kući fudbala

  • Written by 
  • Published in Srbija
Featured Promocija Ivančića u podne u Kući fudbala

   Od sutra novi selektor reprezentacije Srbije i zvanično Goran Ivančić!

 Danas imanovanje novog selektora Ivančića

Goran Ivančić će od sutra i zvanično posle potpisivanja ugovora preuzeti reprezentaciju Srbije u futsalu. Konačno je sporazumno raskinut ugovor sa Acom Kovačevićem, pa više nema smetnji da konačno Orlovi krenu u nove pobede...

Danas je zasedao Odbor za hitna pitanja FSS gde je odlučeno da se Ivančiću ponudi ugovor. Potpisivanje ugovora će biti sutra od 10.00h, a u podne, u Kući fudbala u Staroj Pazovi na press konferenciji će novi selektor objaviti spisak igrača za dvomeč sa reprezentacijom Holandije. U stručnom štabu će pored šefa struke biti još i pomoćnici Vojkan Vukmirović i Dejan Knežević, Bojan Antonić – kondicioni trener, Aleksandar Ristanović – lekar, Dragan Ristović – fizioterapeut, i Igor Gačić – tim menadžer.

“ – Prvi cilj je pre svega plasman na EP u Sloveniji početkom 2018. godine. Imamo tešku grupu, reprezentacija Španije aktuelni prvak Evrope, domaćin Poljska i pobednik preliminarne runde. Neće biti lako, pogotovo što se trunir igra u Poljskoj“ – kaže Goran Ivančić, za Futsal Balkan.

Dugoročni planovi su novog selektora - planski rad po regionima, stvaranje šire baze igrača koji bi pretendovali sa dres sa nacionalnim grbom, i stvaranje selekcije do 21. godine U21. Uvođenje sistematičnog rada na treninzima i okupljanjima po regionima, da bi igrači koji prođu prvi krug bili osposobljenji da odgovore na zahteve selektora i stručnog štaba kada se ukaže prilika da ubace nove igrače u seniorski tim.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.