Banner Top

Log in
A+ A A-

Euro Motus gleda sa vrha

  • Written by 
  • Published in Srbija

   Pauza u Prvenstvu Srbije zbog prijateljskim mečeva sa lalama.

Kapelovo pripovedanje 6.kolo

Odigrano je kompletno 6. kolo Prve futsal lige Srbije, i zbog reprezentativnih obaveza sledi pauza. Kao što je već poznato potignuti su sledeći rezultati:

Smederevo – FON 3:3,

Nova Pazova – Metalac 2:2,

Jastrebac – Euro Motus 1:4,

Deus roloplast Mošić – Leteći Holanđanin 4:2,

Koperniku SAS – Novi Pazar 2:2, i

Kalča Memoris – Ekonomac 2:2.

Tabela 6. kolo

Preostala je još da se odigra zaostala utakmica iz 4. kola između Smedereva i Ekonomca. Neočekivan i drugi remi u nizu, aktuelnog prvaka Ekonomca je usamio Euro Motus na čelo tabele, i sada ostaje pitanje šta će uraditi Veroljub Dugalić… Izabranici Predraga Rajića su odlično uradili posao na Evropskoj sceni ali dva uzastopna remija u domaćoj ligi neočekivana su bez obzira na imena protivnika. Znalo se da će ovogodišnje Prvenstvo u Srbiji biti zanimljivo iako još nije uveden plej off a vidi se da gotovo svako svakog mođe pobediti…

Zanimljivo će biti i u borbi za opsatanak jer su se neplanirao našle u donjem domu i odlične ekipe Deusa i Novog Pazara koji su neprijatno iznenadili lošim serijama. Mitrovački tim je pobedom portiv starog rivala iz Vrbasa pokazao da konačno izlazi iz krize a Novi Pazar definitivno nema sreće, ali bod u Zrenjaninu će možda biti polazna tačka za pulene trenera Enesa Delića da konačno krenu u pobedničku seriju… Jastrebac iz Blaca je definitnvo najprijatnije iznenađenje, a FON, Smederevo, i Kalča ppre svega gledaju ka gornjem domu.

Nova Pazova je sigurna kući ali je napravila kiks protiv Metalca. SAS, Metalac i Holandjani se moraju dobro pripremiti jer ih očekuje borba za opstanak a možda su Vrbašani u nešto lakšoj situaciji jer imaju bolji raspored nego rivali za opstanak.

Media

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.