Banner Top

Log in
A+ A A-

Ponos Milanovca

   Predstavljamo povratnika u elitni rang Metalac Kolorado...

Metalac Kolorado u eliti

Metalac Kolorado osnovali su futsal zaljubljenici 2005. godine. Prošle godine klub je obeležio deset godina postojanja, što je propraćeno izdavanjem monografije pod nazivom ”Za 10 godina vernosti,” autora Mijatovića. Od postojanja uglavnom je boravio u drugoligaškom karavanu, a sezone 2008/09 nastupao je u Prvoj ligi Srbije.

Gosti rivale u SC Breza koja važi za jednu od najlepših hala u Srbiji, bila je u prilici da dočeka finaliste kupa Srbije 2014. godine. Igrački kadar čine momci iz Gornjeg Milanovca pojačani sa nekoliko momaka sa strane. Strateg IvanVuksanović pored igrača glavni je krivac, što je izboreno prvo mesto i plasman u Prvu ligu u kojoj su ambicije da se izbori učešće I naredne godine. Predsednik Veljko Vukadinović sa saradnicima čini sve da igračima obezbedi potrebne uslove da bi se najkvalitetniji futsal u Srbiji i narednih godina igrao u Gornjem Milanovcu, iako će zadatak biti težak jer čak četiri tima ispadaju.

Metalac je plasman u elitu izborio u sastavu: Predrag Lalić, Nemanja Petrović, Aleksa Sredojevic, Jovan Živanić, Nebojša Milanković, Đorđe Lazarević, Marko Radovanović, Aleksandar Nikolić, Ivan Sejdić, Viktor Maksimović, Stefan Petrović, Marko Ivanković, Miloš Teofilović, Ilija Spasojević, Danko Filipović, Vladimir Vukašinović. Stručni štab čine - trener Ivan Vuksanović i pomoćni trener Nikola Jovanović.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.