Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 1072

Banner Top

Log in
A+ A A-

Damir Puškar: Pozitivno smo iznenadili sve koji prate futsal

  • Written by 
  • Published in Slovenija

Nakon povijesnog uspjeha slovenske futsal reprezentacije porazgovarali smo sa Damirom Puškarom, vratarom slovenske odabrane vrste koji je u tom susretu bio naprosto nevjerojatan.

Reci, Damire, onako najiskrenije, jesi li vjerovao u pobjedu protiv Španjolaca?

Iskreno, nisam. Ne mogu reći da sam pesimista općenito, ali kada pogledate njihove rezultate u posljednje vrijeme i plus to što su aktualni prvaci Europe, sigurno da nam je, barem na sekund, pao mrak na oči.

Ti si odradio fantastičnih 40 minuta…

Dobro sam ušao u utakmicu, obranio nekoliko šuteva i dobio na samopouzdanju. Kad je Fetič zabio gol, mogli smo polako početi razmišljati i o nekom ugodnom rezultatu. Najgore je bilo sedam, osam minuta do kraja. Oni su pritisnuli, a sekunde su nam se vukle kao dani.

Kako si se osjećao kad je istekao posljednji minut?

Automatsko slavlje i veliko olakšanja. Hvala Bogu, izdržali smo. Ovim putem svaka čast suigračima još jednom!

U uzvratu nema strijelca jedinog gola?

Šteta što neće Fetič igrati, ali nadam se da će ostali igrači to nadoknaditi. Koga nema, bez njega se mora. Bez njega će biti teško, ali probati ćemo ga nadomjestiti.

Pohvale stižu sa svih strana, je li možda stigla i koja ponuda ovih dana?

Nakon utakmice primio sam čestitke od suigrača i stručnog štaba, a sada svaki dan putem socijalnih mreža primam i dalje. Ovom pobedom iznenadili smo sve koji prate futsal, u pozitivnom smislu, naravno. Nekih konkretnih ponuda još nema, samo se zasad načinju teme oko toga. Sačekajmo da odradim sezonu u Mariboru, pošteno do kraja, a posle kako bude. Sam ne želim praviti nekakvu euforiju oko toga. Sada sam branio super, ali to se zna brzo okrenuti pa da budem najslabija karika na terenu. Idem iz meča do meča i uz nadu da moja forma potraje što duže.