Banner Top

Log in
A+ A A-

Maribor predstavio pojačanja!

Futsal Maribor predstavio je svoja pojačanja za nastavak sezone!

Aktualni prvak Slovenije zaostaje za vodećom Litijom velikih 10 bodova te će teško stići do prvog mjesta uoči doigravanja. Do kraja regularnog dijela ostala su još samo tri kola, a uprava prvaka napravila je veliki posao tako što je dovela tri sjajna pojačanja u Maribor. To su redom Miloš Stojković, Jovan Lazarević te Marinko Šamija. Zasigurno kako će sa ova tri igrača Maribor i ove godine igrati bitnu ulogu u prvenstvu.

Miloš Stojković - povremeni reprezentativac Srbije koji u redove Maribora dolazi iz aktualnog prvaka Srbije, Ekonomca iz Kragujevca gdje je proveo posljednje četiri sezone te osvojio četiri naslova prvaka Srbije te dva kupa Srbije. 

Jovan Lazarević - mladi reprezentativac Srbije te bivši član Euro Motusa i aktualnog prvaka Srbije, Ekonomca iz Kragujevca. Izrazito talentirani lijevi bek biti će zasigurno veliko pojačanje za Maribor.

Marinko Šamija - povremeni reprezentativac Hrvatske te bivši član Crnice. U svojoj karijeri ima osvojeni kup Hrvatske s Kijevom iz Kninom. Lijevonogi desni bek bit će izrazito pojačanje za aktualnog prvaka Slovenije.