Banner Top

Log in
A+ A A-

'MINI VATRENE' DOBILE SELEKTORA: Žensku futsal reprezentaciju Hrvatske na Evropsko prvenstvo pokušaće da odvede Jakov Ungarov!

Jakov Ungarov http://www.mnkalumnus.com Jakov Ungarov

Ženska futsal reprezentacija Hrvatske konačno je dobila selektora!

Iako domaćin svoje grupe u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, Hrvatska je dugo bila i bez selektora i bez naznaka koje bi to futsalerke mogle da zaigraju u ovim, istorijskim kvalifikacijama. O toj temi pričali smo i sa Gabrijelom Gaiser, devojkom koja je možda i najveći borac za ženski futsal u Hrvatskoj, a tu priču možete pronaći na sledećem linku:

DOMAĆIN KVALIFIKACIONE GRUPE I DALJE BEZ SELEKTORA I TIMA?! O ČUDNOJ SITUACIJI U ŽENSKOJ FUTSAL REPREZENTACIJI HRVATSKE GOVORILA JE GABRIJELA GAISER!

Sada je situacija konačno počela da se rešava jer je za selektora ženske futsal reprezentacije Hrvatske imenovan Jakov Ungarov. Ungarov je trener koji se dokazao radom u MNK Alumnus gde je vodio i mušku i žensku selekciju, a radio je i sa ženskom univerzitetskom selekcijom. Sve ovo čini ga idealnim za poziciju koja mu je namenjena, a kako će se snaći na ovom istorijskom zadatku ostaje da se vidi. Sastave svih kvalifikacionih grupa za prvo Evropsko prvenstvo za dame možete pronaći na sledećem linku:

ZA ISTORIJU: OVO SU RIVALI ŽENSKE FUTSAL REPREZENTACIJE SRBIJE U KVALIFIKACIJAMA ZA EVROPSKO PRVENSTVO!

Hrvatska će biti domaćin grupe B druge runde kvalifikacija i ugostiće ekipe Rusije, Slovenije i pobednika grupe A preliminarne runde (Holandija, Belgija, Švedska, Severna Irska).

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.