Banner Top

Log in
A+ A A-

UEFA FUTSAL LIGA ŠAMPIONA: Trener MNK Novo Vrijeme Apfel, Teo Strunje, izneo prve utiske posle žreba za elitu!

MNK Novo Vrijeme Apfel Facebook.com/ Novo Vrijeme Apfel MNK Novo Vrijeme Apfel

Prvak Hrvatske, MNK Novo Vrijeme Apfel saznao je imena protivnika u glavnoj rundi UEFA Lige Šampiona.

Spektakl u Makarskoj je zagarantovan, a igrači Novog Vrijemena dobiće nagradu za titulu koju su osvojili na zaista spektakularan način, savladavši na putu do nje dva velika favorita, Futsal Dinamo i Split Tommy. Svoje utiske posle žreba za premijernu sezonu Lige Šampiona izneo je jedan od najzaslužnijih za to što će elita doći u Makarsku, trener ove ekipe Teo Strunje:
 
Prije svega želim reći da smo svi u klubu ponosni na to što smo dobili organizaciju turnira Lige Prvaka u Makarskoj, velika je to stvar za nas i za naše navijače koji su nas nosili kroz finalnu seriju i priredili nam nezaboravno slavlje titule, i siguran sam da ćemo, poučeni iskustvima ranijih organizacija završnica Kupa i prvenstva Hrvatske, organizirati spektakl i turnir za pamćenje čak i prema tim, visokim, europskim standardima - počeo je priču Strunje, a zatim je nastavio:
 
Što se samog ždrijeba tiče ne mogu biti nešto pretjerano ni zadovoljan ni nezadvoljan. Mnoge od ekipa koje nam mogu doći kroz preliminarnu rundu su nam ipak manje poznate pa tu treba biti oprezan, siguran sam da ima jako kvalitetnih i igrača i trenera koji će, kada se već kvalificiraju kroz preliminarni krug, dati svoj maksimum i neće biti nimalo ugodan ni lagan protivnik. Kazahstanski viceprvak je naravno, kako to i koeficijent pokazuje, favorit za prolazak dalje, poznato nam je da u svojim redovima imaju nekoliko iznimno kvalitetnih internacionalaca i da su njihovi dvoboji s Kairatom redovito uzbudljivi, a ostaje još i za vidjeti koliko će se dodatno pojačavati do kraja prijelaznog roka i dolaska u Makarsku, tako da smo tu realni kada priznamo da su ipak oni favoriti. No, isto tako sam uvjeren da ćemo i mi biti na svom motivacijskom maksimumu te da ćemo nošeni domaćim navijačima dati sve što imamo da se dovedemo u situaciju da u onih zadnjih 40 minuta turnira, upravo s Aktobeom, pokušamo iznenaditi i izboriti prolazak dalje, među 16 u Europi, što bi nam bila ogromna nagrada za sve što smo napravili dosad, ali i podstrek za prvenstvo Hrvatske koje nam počinje već tri dana nakon turnira Lige Prvaka - zaključio je Teo Strunje.
 
U Makarsku će, dakle, od 2. do 7. oktobra doći kazahstanski vicešampion Aktobe i pobednici grupa B i I preliminarne runde. U grupi B, koja će se odigrati u Austriji, takmičiće se Sandefjord (NOR), Kampuksen Dynamo (FIN), Allstars Wiener Neustadt (AUT), Encamp (AND), dok će se za prvo mesto u grupi I u Moldaviji boriti TMC Tbilisi (GEO), Dinamo Chişinău (MDA), RCD Futsal La Chaux-de-Fonds (SUI) 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.