Banner Top

Log in
A+ A A-

GOLEADA NA RABU: Mini Vatreni ubedljivi protiv San Marina!

Futsal reprezentacija Hrvatske hns-cff.hr Futsal reprezentacija Hrvatske

U prijateljskoj utakmici odigranoj na Rabu, povodom proslave 50 godina prijateljstva Raba i San Marina, futsal reprezentacija Hrvatske nije bila gostoljubiva na terenu i ubedljivo je trijumfovala protiv gostiju iz jedne od najstarijih, ali i najmanjih država na svetu.

Bila je ovo i uvertira za predstojeće prijateljske mečeve koje će Mini Vatreni odigrati protiv Češke 23. i 24. juna, a susret je počeo minutom ćutanja za nedavno nastradale Matiju Capara i Oskara Kadrnku. Na terenu se nije dešavalo ništa neočekivano, pa je tako Hrvatska od prvog minuta uspostavila terensku inicijativu i bilo je pitanje vremena kada će San Marino primiti prvi pogodak. To se desilo u 4. minutu, a strelac je bio Postružin i od tada se postavljalo, opet samo jedno pitanje - koliko će golova Mini Vatreni spakovati u mrežu golmana gostiju. Do odlaska na odmor bilo je 3:0, pogađali su Đuraš i Horvat, obojica u 19. minutu, a u nastavku je viđeno još pet pogodaka za konačnih 8:0. Precizni su bili Marić u 21. , Marinović u 23. , Suton u 25. , Perić u 34. i Sekulić u 38. minutu. Bila je ovo lepa prilika da Hrvatski futsaleri na terenu pokušaju neke taktičke varijante koje možda ne bi bile moguće protiv kvalitetnijih rivala, a nema sumnje da je publika na Rabu uživala u goleadi.

HRVATSKA – SAN MARINO  8:0 (3:0)

STRELCI: 1:0  Postružin (4′), 2:0 Đuraš (19′), 3:0 Horvat (19′), 4:0 Marić (21′), 5:0 Marinović (23′), 6:0 Suton (25′), 7:0 Perić (34′), 8:0 Sekulić (38′)

HRVATSKA: Pave Mudronja, Filip Kosor, Josip Jurlina, Alen Marić, Maro Đuraš, Kristijan Postružin, Dario Marinović, Luka Perić, Luka Suton, Kristian Čekol, Matej Horvat, Antonio Sekulić, Marko Vuković, Zoran Primić, Trener: Mato Stanković

SAN MARINO: Elia Cacchetti, Francesco Gatti, Michele Moretti, Mattia Gasadei, Gabriele Borasco, Francesco Stolfi, Thomas Felici, Alex Mattioli, Fabio Gasperoni, Fabio Belloni, Danilo Busignani, Umberto Lonfernini, Andrea Ercolani, Trener: Roberto Osimani

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.