Banner Top

Log in
A+ A A-

EMOTIVNO POSLEDNJE ZBOGOM! Tužan oproštaj od Matije Capara! Futsal utakmice na 'Šalati' u čast Matije i Oskara zakazane za 19. jun!

Ispraćaj Matije Capara Facebook.com/ Nacional Zagreb FC Ispraćaj Matije Capara

Na zagrebačkom Mirogoju u četvrtak 7. juna održan je poslednji ispraćaj tragično preminulog velikana hrvatskog futsala Matije Capara.

Capar je nastradao u saobraćajnoj nesreći po povratku sa turnira iz Šibenika, kada je zbog umora izgubio kontrolu nad automobilom kojim je upravljao. Pored njega, život je izgubio i kadet Futsal Dinama Oskar Kadrnka, čiji će ispraćaj biti u petak 8. juna. Na sahrani 'Letećeg Capara' videlo se koliki je čovek on bio. Nepregledna kolona ljudi, kako iz sveta futsala, tako i navijača, Bed Blu Bojsa koji su ga voleli i poštovali poput božanstva, ali i osoba iz svih životnih sfera okupilo se da isprati velikog Matiju Capara! 

Bed Blu Bojsi odaju poslednji pozdrav Matiji Caparu. Izvor: Facebook.com/ Balkanski navijaci

Da sećanje na Matiju i Oskara ne izbledi, ali i u cilju pomoći porodicama nastradalih, Futsal Dinamo organizovao je lepu akciju. U utorak, 19. juna sa početkom u 18 časova, odigraće se dve prijateljske utakmice, a kompletan prihod biće uplaćen na račun porodica Matije Capara i Oskara Kadrnke. Kadetski tim Dinama odigraće meč protiv MNK Crnice, dok će seniorska ekipa igrati protiv MNK Šibenik 1983. Karte za ovaj događaj možete kupiti od ponedeljka 11. juna u KND BBB (Ilića 37, Zagreb) a više informacija možete dobiti na ovom linku.

Takođe, donacije porodicama nastradalih možete uplatiti i u Zagrebačkoj banci na žiro račun:

HR7123600001501567337

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.