Banner Top

Log in
A+ A A-

PROMENAMA DO POVRATKA NA STAZE STARE SLAVE: Nacional dobio novog predsednika i upravu!

MNK Nacional Zagreb Facebook.com/ Nacional Zagreb FC MNK Nacional Zagreb

Promene u hrvatskom velikanu!

Jedan od najboljih futsal timova Hrvatske, Nacional iz Zagreba, dobio je novi upravni odbor. Najtrofejniji tim Hrvatske u poslednjoj deceniji nije imao sezonu kakvu je želeo. Posle ispadanja iz UEFA futsal kupa, Nacional je ostao bez okosnice tima i nekoliko standardnih igrača, a sezonu u HMNL-u završio je na sedmom mestu, pa je tako ostao bez plasmana u plej of, što je za klub ovakvog renomea veliki neuspeh. Za narednu sezonu, Nacional priprema povratak na staze stare slave, a mi vam prenosimo vest o promenama koje su zadesile zagrebačkog velikana:

Skupština MNK Nacionala Zagreb je na izvanrednoj izbornoj skupštini izabrala novo vodstvo kluba!

U predstojećem četverogodišnjem mandatnom razdoblju, skupština je jednoglasno izabrala novog predsjednika uprave gosp. Petra Anića, stuč. spec. oec. koji je do sada dvije godine vršio dužnost izvršnog direktora kluba, te je prošao sve uzraste MNK Nacionala Zagreb kao igrač kluba. Za dopredsjednika kluba izabran je gosp. Dario Oreč, a za direktora kluba gosp. Krešimira Martinovića!

Ovu odluku potvrdio je i Gradski ured za opću upravu, te je nova uprava službeno preuzela rad kluba sa 1.svibnjom. Zahvaljujemo se dosadašnjoj upravi i njenom predsjedniku gosp. Ivici Đoli, na velikom i nesebičnom doprinosu u razvoju futsala i MNK Nacionala, što je rezultiralo najtrofejnijem razdoblju u povijesti kluba koje će sa 14 osvojenih trofeja biti zlatnim slovima upisano u povijest ovoga sporta. U sljedećem tjednu objaviti ćemo veliki intervju s novim predsjednikom uprave kluba o planovima i programu Nacionala za naredno razdoblje!

Videćemo šta će nova uprava doneti Nacionalu, Futsal Balkan će vas izveštavati o svakoj promeni unutar kluba!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.