Banner Top

Log in
A+ A A-

Grcić: Respektiramo ih, ali idemo po sva tri boda!

Grcić: Respektiramo ih, ali idemo po sva tri boda! FC Split Tommy

Uoči velikog derbija protiv Futsal Dinama obavili smo razgovor sa igračem Split Tommya, Jakovom Grcićem. 

Nakon prvog dijela sezone Split Tommy nalazi se na 2. mjestu sa dva boda zaostatka za vodećim Futsal Dinamom: "Prije sve pozdrav svim čitateljima Futsal Balkana. Prvi dio sezone završili smo na drugom mjestu što nam i nije bio cilj - dosta se promijenio roster igrača od prošle sezone, osim toga, omela su nas i reprezentativna okupljanja, tako da praktički nismo prošli temeljite pripreme s klubom. Bilo je tu i ozljeda, stoga moram priznati – donekle smo čak i zadovoljni jer već u petak možemo vratiti izgubljenu prvu poziciju."

Nakon napornih priprema na red je došao i nastavak prvenstva: "Tako je, prošli smo  jako dobre pripreme s trenerom fizičke pripreme Dinom Bečićem kojeg bi ovim putem i pohvalio, imali smo dosta prijateljskih utakmica i svi s nestrpljenjem čekamo nastavak sezone jer je stanka bila preduga. Malo nas muče ozljede pojedinih igrača kojima ovim putem želim što brži oporavak."

Već u petak u prvom kolu nastavka u goste vam stiže lider Futsal Dinamo: "Prvo kolo nastavka prvenstva nam dolazi Futsal Dinamo kao jedan od glavnih konkurenata za naslov. Iskreno, ne znamo u kojem sastavu dolaze niti se opterećujemo s tim, Futsal Dinamo je kvalitetna momčad koju uvijek treba respektirati, ali mi idemo na pobjedu i tako ćemo se tako postaviti od prve minute."

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.