Banner Top

Log in
A+ A A-

U nastavak prvenstva sa istim ambicijama : Dupla kruna

U nastavak prvenstva sa istim ambicijama : Dupla kruna Foto: Nacional Zagreb FC

Aktualni malonogometni prvaci Hrvatske počeli su s napornim treninzima i pripremama za proljetni nastavak sezone.

Nakon kratke zimske stanke trener Kujtim Morina obavio je prvu prozivku u ponedjeljak u Domu sportova, a na treningu su se uz poznata lica pojavila i nova pojačanja. Nacional je u zimskoj stanci doveo sjajnog golmana Carlosa Espindolu, Slobodana Rajčevića i Tina Čirjaka, ali na tome uprava ne misli stati pa je izvjesno da će u svlačionicu prvaka stići još neke prinove.


„Idemo po dvostruku krunu! I u prvom dijelu prvenstva dokazali smo da smo najbolji“, suvereno najavljuje trener Kujtim Morina, svjestan da su četiri boda prednosti u odnosu na Split Tommy i Futsal Dinamo dobra zaliha za proljeće.


„Svakodnevno treniramo na više lokacija u Zagrebu, a prije nastavka prvenstva koje počinje u veljači čekaju nas dvije utakmice osmine finala državnog Kupa, najvjerojatnije protiv Našica“, govori Kujtim Morina koji na prvim treninzima nije mogao računati na Kristijana Postružina. Mladi malonogometaš bio je pozvan u reprezentaciju za prijateljske utakmice protiv Češke, a općenito treba spomenuti da će puno igrača uskoro biti odsutno jer kreću kvalifikacije za Euro, a Nacional ima mnogo reprezentativaca u svojim redovima. Osim Hrvata (Jelovčić,Novak, Postružin), pod državni stijeg bit će pozvani Srbin Rajčević, Talijan Espindola, te Slovenci Mordej i Čujec.


„Stvarno smo dobri, jaki. Izvrsno treniramo i igramo. Momčad se ‘pronašla’ i svakim danom ćemo biti sve bolji i bolji“, rekao je Franco Jelovčić i dodao:
„Imamo dosta konkurenata za naslov. Novo vrijeme, Split Tommy i Futsal Dinamo mogu nam pomrsiti račune“, misli Franco.