Banner Top

Log in
A+ A A-

Duško Martinac presudio Nacionalu u drugom produžetku!

Featured Duško Martinac presudio Nacionalu u drugom produžetku!

Fanatični Vrgorčani su ispred 700 svojih gledatelja u svom Domu sportova „skinuli“ zagrebački Nacional koji je očigledno još malo uzdrman činjenicom da do kraja prvenstva ne može računati na ozlijeđenog Kocića.

Grdović je imao biti čime zadovoljan na uvodu u utakmicu, jer je Koturović pogodio za 0:1, već u četvrtoj minuti. No, veteran Dragan Stanković samo minutu kasnije poravnava. Kada su u sljedećih sedam minuta Čujec i Novak zatresli mrežu domaćina i povisili na 1:3, činilo se da će gosti lako do slavlja.

No, tada smanjuje Subotić, a onda Znaor diže na noge prepunu dvoranu pogotkom za 3:3. Novo vodstvo Nacionalu omogućio je Igor Osredkar, ali danas odlični Stanković pogađa Grbešu od kojeg se lopta odbija u gol i utakmicu odvodi u produžetke gdje je domaćina u treću utakmicu uveo kapetan Duško Martinac, tri minute prije kraja drugog produžetka. Do kraja je Nacional i promašio deseterac.

DRUGA UTAKMICA POLUFINALA

VRGORAC – Dom Sportova – 700

VRGORAC – NACIONAL 5:4 – nakon produžetaka (4:4, 2:3)

Strijelci: 0:1 Koturović 4', 1:1 Stanković 5', 1:2 Čujec 9', 1:3 Novak 12', 2:3 Subotić 18', 3:3 Znaor 23', 3:4 Osredkar 29', 4:4 Stanković 38', 5:4 Martinac 47'

VRGORAC: Herceg, Pervan, Stanković, Subotić, Martinac; Kraljević, Znaor, Zloić, Govorko, Gašpar, Vuković

Trener: Vladimir BEBEK

NACIONAL: Luketin, Čujec, Novak, Grbeša, Osredkar; Banek, Koturović, Perić, Pavlić, Surudžić, Vuzem

Trener: Robert GRDOVIĆ

Prepune tribine vrgoračkog Doma sportova

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.