Banner Top

Log in

Banner crna gora

Banner Top

A+ A A-

CRNOGORSKA FUTSAL LIGA: Najava sezone 2018/19!

Fudbalski savez Crne Gore FSCG Fudbalski savez Crne Gore

Vreme je za futsal!

Nikad jača crnogorska futsal liga startovaće u petak 14. septembra, a ove sezone liga će brojati 12 ekipa. Za titulu će se boriti:

Mirabile moda

Studentski dom

Nikšić

OFK Berane

Brskovo

Vojska Crne Gore

Čelik

Cezar

Bajo Pivljanin

Titograd

Gorštak

Jedinstvo

Sudeći po prelaznom roku, favoriti se polako izdvajaju. Pored prošlogodišnjeg šampiona Čelika, sasvim sigurno je da će se za naslov prvaka boriti i podgorički Titograd, OFK Berane, uvek neugodna Vojska Crne Gore, ali i Nikšić, Bajo Pivljanin i Brskovo. Ipak, pravi drim tim oformio je budvanski Cezar i naredni šampionat pokazaće da li će san o evropskom Cezaru postati java. Ne treba zaboraviti ni timove kao što su Mirabile Moda, Jedinstvo, Studentski dom i Gorštak koji su u godinama iza nas znali da iznenade favorite i potpuno zakomplikuju šampionat.

Deluje da će ova sezona biti nikad zanimljivija, a po završetku 22 kola regularnog dela šampionata na programu će biti plej of. Majstore magične igre na petoparcu poput Draškovića, Bajovića, Barovića, Despotovića, Mišovića, braće Bojović, Bolevića Vuletića, Gagovića i mnogih drugih možemo gledati već od petka 14. septembra. Meč prvog kola crnogorske futsal lige između Brskova i Vojske Crne Gore je odložen, dok su ostali parovi sledeći:

Mirabile moda – Studentski dom

Nikšić – OFK Berane

Čelik – Cezar

Bajo Pivljanin – Titograd

Gorštak - Jedinstvo