Banner Top

Log in

Banner crna gora

Banner Top

A+ A A-

PRELAZNI ROK SE ZAHUKTAVA: Crnogorski biser stigao u Berane!

KMF OFK Berane Facebook.com/ KMF OFK Berane KMF OFK Berane

KMF OFK Berane ulazi u predstojeću sezonu sa visokim ambicijama.

Tim koji je prošle godine predstavio osveženje u crnogorskom šampionatu ove godine želi da stigne do same završnice plej ofa, osvoji titulu, izbori plasman u Ligu šampiona i na sever Crne Gore dovede najbolje timove Evrope. A sudeći po novim vestima tako nešto će biti daleko lakše ostvariti nego predhodne takmičarske godine jer su Beranci dobili pojačanje, kako na igračkom, tako i na infrastrukturnom planu!O čemu se zapravo radi?!

Tim sa severa Crne Gore pojačao je jedan od najtalentovanijih mladih igrača ove države i U19 reprezentativac, Marko Nedić! U pitanju je jedan od najvećih talenata u regionu, a prošao je kompletnu omladinsku školu FK Berane. Nema sumnje da će sa Nedićem Beranci dobiti na agresivnosti i agilnosti, a od ovog transfera sasvim sigurno će koristi imati i reprezentacija Crne Gore, kao i futsal u Crnoj Gori uopšteno.

Marko Nedić

Takođe, Beranci su konačno dobili i svoj dom! Prošle sezone ova ekipa je sve svoje mečeve igrala kao gost jer hala u njihovom gradu nije bila gotova, a sada će konačno moći da se predstave u svom gradu i pred svojim navijačima! Prelepi sportski objekat u kom će KMF OFK Berane igrati utakmice kao domaćin je završen i spreman za predstojeću sezonu, a evo i kako izgleda nova hala u kojoj će južnoamerička atmosfera biti zagarantovana:

Nema sumnje da će posle ovih novosti Beranci iskočiti u prvi plan za samu završnicu crnogorskog šampionata koji bi trebalo da startuje krajem septembra.