Banner Top

Log in

Banner crna gora

Banner Top

A+ A A-

UEFA FUTSAL LIGA ŠAMPIONA: Prvi utisci čelnih ljudi KMF Čelik posle žreba za elitu!

Čelik Nikšić Facebook.com/Kmf Celik NK Čelik Nikšić
Nikšićani su posle fenomenalne sezone u kojoj su stigli do titule u, nikad jačoj, crnogorskoj ligi stekli pravo da svoju zemlju predstavljaju u prvom izdanju Lige Šampiona koja je zamenila UEFA futsal kup. Fortuna nije bila naklonjena Čeliku, pa će oni put Švedske, na megdan šampionima upravo te skandinavske zemlje, ali i Islanda i Jermenije. Prve utiske posle žreba, pratiocima Futsal Balkana izneo je direktor kluba Milan Baćović:

- Domaćin grupe je Uddevalla iz Švedske, pored njih u grupi sa nama su Leo Futsal šampion Jermenije koji je vjerovatno i najteži protivnik u ovoj grupi, ali ne smijemo zaboraviti ni šampiona Islanda koji je takođe ozbiljan protivnik. Sve u svemu nismo dobili nimalo laku grupu. Ipak, mi ćemo vrijedno trenirati i pokušati što bolje da predstavimo naš klub i našu zemlju - zaključio je Milan Baćović.

Preliminarna runda UEFA futsal Lige Šampiona na programu je od 28. avgusta do 2. septembra, a pobednik grupe u kojoj se nalazi Čelik će u glavnoj rundi igrati protiv italijanskog predstavnika A&S Futsal Pescara, APOEL-a koji je i domaćin tog turnira i pobednika grupe A preliminarne faze u kojoj se nalaze Mostar SG (BIH), Futsal Gentofte (DEN), Maccabi Nahalat Yitzhak Tel-Aviv (ISR) i Wattcell (SCO).