Logo
Print this page

ZASLUŽENO BROJ 1: Dragoljub Despotović proglašen za najboljeg igrača futsala u Crnoj Gori za 2017. godinu! (VIDEO)

Dragoljub Despotović Facebook.com/ Dragoljub Despotović Dragoljub Despotović

Golman Titograda Dragoljub Despotović proglašen je za najboljeg igrača futsala u Crnoj Gori za 2017. godinu.

Može se reći da je ovo priznanje otišlo u prave ruke, jer je popularni Ćelo godinama najjača karika reprezentacije Crne Gore i definitivno je jedan od najboljih golmana u regionu. On kaže da je presrećan zbog nagrade i da je prezadovoljan 2017. godinom!

- Sa 2017. godinom sam prezadovoljan, osvojili smo titulu koju nimalo lako nije bilo osvojiti, pogotovo što smo plej of počeli porazom, ali uspjeli smo se vratiti u naredne dvije utakmice izašli smo kao pobjednici. Sezona 2017/18. nije dobro počela za nas, prvi dio prvenstva završili smo na četvrtom mjestu. Nadam se da će 2018. godina donijeti povratak u vrh gde i pripadamo i da ćemo uz veliki rad koji predstoji odbraniti titulu prvaka Crne Gore. Nagrada koja je došla po drugi put u moje ruke mnogo mi znači za nastavak karijere, zahvalio bih se svima koji su glasali za mene ali i sigurno biće to je još jedna velika obaveza, kako prema mom klubu tako i prema reprezentaciji - rekao je Despotović i poželeo je srećne praznike svim čitaocima Futsal Balkana!

Media

Nagrada za najboljeg igrača futsala u Crnoj Gori Facebook.com/ Dragoljub Despotović
Administration and development - FutsalBALKAN webteam.© All rights reserved. Items can not be republished without written permit by Futsal Balkan administration