Banner Top

Log in

Banner crna gora

Banner Top

A+ A A-

Demanti radi šire javnosti

Demanti radi šire javnosti kmf cezar facebook

Ljubo Dragišić iznosi svoje vidjenje situacije koja se desila pred početak otkazane utakmice.

"Na zakazanoj utakmici 9.kola prve Crnogorske lige kmf.Cezar-Kmf.Bajo Pivljanin na 20 minuta pred početak utakmice, krećući se prema tribinama, jer nisam bio u protokolu za zadatu utakmicu,  na ulazu u tribine pojavili su se sudije Belojević-Milačić.

"Stajao sa, pri ulazu na tribine kada sam ugledao sudiju Milačića koji je razgovarao je telefonom, tu su bili Vesko Belojević, komesar za bezbjednost našeg kluba Miljan Kaljević.

Moje pitanje izrečeno potpuno mirnim tonom je glasilo “zašto Matija na utakmici protiv Čelika za pljuvanje mog igrača Bajića i psovanje pred njim, na bukvalno 2 metra, nije dao igraču Čelika crveni karton - dotični je odgovorio:" da nije vidio”

- ja sam mu odgovorio: "Da li je moguće da me u oči lažeš jer imam potvrdu prvog sudije tog meča da je sa suprotne strane terena vidio"?

Za mene i normalnog čovjeka je uvreda da me neko laže u lice i kako ga još nije sramota, znajući da sam ga bukvalno branio u napadima na njega. Sudija Milačić je samo krenuo u hol, uputio sam mu iz bjesa uvredu koju je na futsal terenima on čuo mnogo puta, do sad, od drugih ljudi.

On je otišao i Belojević je pitao šta je bilo / ja sam mu u par rečenica objasnio i on je pošao prema izlazu. Ni slutio nisam da ce čovjek otići i pored molbi da ostane i odsvira utakmicu, što mi je Belojević potvrdio u telefonskom razgovoru. Po futsal pravilu mogao je i da odsvira utakmicu i sam Belojević, što jasno u pravilniku piše.

Delegat, doktor, igrači oba tima, uz prisustvo ogromnog broja policajaca i komesara za bezbjednost Miljana Kaljevića koji je policijom na svim izlazima i u hali bio zadužen za red i mir, ostali su da čekaju sudije koji se nisu vratili.

Ja nisam član nikakve kriminalne grupe, imam ugled u mom gradu a dotičnog sudiju i sve koji su u Budvu dolazili  domaćinski smo dočekali i ispratili, bez ijednog incidenta.

Pokušao da ga dobijem na telefon jer je bio u kolima sa Belojevićem, oni su bez javljanja delegatu napustili dvoranu i Budvu, jer se Milačić osjetio ugroženim, a podsjećanja radi hala nam je na 10metara od zgrade mupa Budva.

Mnogo ga je ljudi zvalo i Belojević ga je molio da odrade posao, ali sudija Milačić nije želio.

U tom smislu je moj demanti, koji sam svaku odluku takmicarske komisije ispoštovao bez žalbi. Osetio sam se mnogo uvredjenim jer me je pred svjedocima slagao u lice, i nakon toga,odlazeći na takav način, kao da se nije osjećao bezbjedno i pored svih službenih lica policije.

Ljubo Dragišić

KMF Cezar