Banner Top

Log in

Banner crna gora

Banner Top

A+ A A-

Pobednik dobijen u drugom poluvremenu

BOB 3 od 3

Titograd – Bank of Beirut 1:4 (1:1)

Zlatibor. Gledalaca: 50. Strelci: 1:0 Gojković u 6, 1:1 Muistafa u 26, 1:2 Ahmad u 61, 1:3 Homsi u 72, 1:4 autogol Mijovića u 76. minutu.

BANK OF BEIRUT: Mohamad Zreik, Ali Sisi, Ahmad Khaeiredine, Steeve Koukouzian, Fadi Greig, Mehdi Kobeissy, Moustafa Serhan, Ali Homsi, Dragan Tomić, Mohamad Hammoud, Ali Daher, Johnny Koutani, Hussein Hamadani.

TITOGRAD: Despotović, Barović, Mijović, Vuksanović, Marko Bajčetić, Ilija Bajčetić, Efović, Gojković, Minić, Ćorović, Lobov, Raičević.

Šampion Crne Gore Titograd pružio je dostojan otpor u poslednjoj proveri na pripremama na Zlatiboru. Bank of Beirut je pre Crnogoraca igrao protiv Metalac Kolorada i Letećeg Holanđanina u kojoma su ostvarili ubedljive pobede. U dogovoru trenera utakmica se igrala dva puta po 40 minuta bez zaustavljanja vremena. Titograd je došao u vođstvo u 6. Minutu, ali je 20 minuta kasnije izjednačio Muistafa, tim rezultatom rešeno je prvo poluvreme. Nastavak je pripao učesniku Azijske Lige šampiona u tome im je pomogao Mijović autogolom.