Banner Top

Log in

Banner crna gora

Banner Top

A+ A A-

KMF "Titograd" već ugovorio prvu provjeru, na Zlatiboru protiv "Bank of Beirut SC" iz Libana!

Treneri Milašević i Đedović lako postigli dogovor!

Novi šampion Crne Gore, KMF "Titograd" kojeg sa klupe predvodi najveći  profesionalac i ulagač u crnogorski futsal Zoran Milašević, će u subotu veče imati prvu zvaničnu provjeru pred početak priprema za predkvalifikacione duele za UEFA FUTSAL CUP! 

Protivnik Titogradu će biti odlična ekipa pod imenom "Bank of Beirut Sporting Club" iz Libana. Libanska ekipa je došla na Zlatibor na pripreme, jer ih predvodi odlični trener Dejan Đedović  iz Srbije, pa je htio da svoje momke upozna sa zemljom u kojoj je rođen i u kojoj je živio. 

Bank of Beirut SC je ekipa koja je šampion Libana čak četiri puta. 

Kako su u Podgorici već počele paklene vrućine, tako vam ne pomaže niti jedna sala, ma koliko bila klimatizovana, ali zato Zlatibor nudi fantastičnu klimu i hranu, te uslove za pripremanje sportista.

Ne sumnjamo da će i libanska i crnogorska ekipa imati odlične provjere, i da će ovo tek biti jedan izvanredan početak vrhunske saradnje između dvije zemlje, dva grada, dvije futsal ekipe i dva trenera. Ono što krasi oba trenera, jeste upravo profesionalnost i ozbiljnost u poslu do kraja.

Takođe, ova provjera je možda, odličan početak prakse crnogorskih ekipa sa futsala, da se pripremaju na Zlatiboru koji takođe nudi odlične uslove za sportiste.

Meč se igra u subotu 17/06/ od 19.30 sati, u sali sportskog centra na Zlatiboru.