Banner Top

Log in

Banner crna gora

Banner Top

A+ A A-

U srijedu prvi meč finala play off-a, domaćin Titograd! Neka bude borba neprestana!

Titograd će zbog boljeg plasmana tokom prvenstva biti domaćin prve utakmice finala play off-a.

Kao Juventus i Real, posle ove utakmice nema dalje. Dvije najbolje ekipe našeg futsala će u srijedu već, ukrstiti koplja, a kako rekosmo prednost domaćeg terena imaće Titograd. Jeste da se ne bore za ligu šampiona, ali je ovo ulaznica u kvalifikacije za UEFA FUTSAL CUP, u kojem ćemo zasigurno imati problema, jer naše ekipe, kako god da se sastave, neće imati šansi protiv ekipa iz okruženja.

Na kraju izvještaja, da neko, bio to Titograd iili Agama, treba da sastavi maltene reprezentaciju Crne Gore da bi prošli prvi krug kvalifikacija. Agama i Titograd će u prvom meču nastupiti u standardnim sastavima, a očekuje se puna sala u oba meča.

Kada govorimo o pojedincima u ekipama finalista, reći ćemo sledeće: Titograd kao ekipa ima odličnog Eldina Ćorovića, po nama ove sezone najbolji igrač Titograda, koji je pokazao da je pravo pojačanje, takođe može da bljesne Drašković inače igrač strahovitog kapaciteta, doduše bezvoljan često, a naravno najvažniji igrač Tiotograda ispred svih jeste Dragoljub Despotović, golmana reprezentativac i golman svetske klase. Dakle tri igrača koja mogu da prelome utakmicu.

Agama po nama ima ipak nijansu jaču prednost. Titograd nema Bajovića i Bojanovića. Jednostavno ova dva oigrača, sa tolikim iskustvom u nogama, sa toliko istančanih dodavanja, pokreta, osjećaja za igru i prostor, oni su nedostižni za cijelu crnogorsku ligu futsala. Njima kada nadodamo Obradovića, Božovića i Bojovića, onda mašinerija zvana Agama, nema sebi ravnoga.

Ostali igrači obije ekipe, jesu podjednaki, ali ponavljamo, prema našem poznavanju futsala, Agama je u ovom dvomeču blagi favorit.

Osim što ekipe nemaju izuzeća sudija, biće interesantno vidjeti kome će sudijska komisija FSCG povjeriti ova dva meča na vođenje.

KMF „TITOGRAD“: Despotović  , Drašković  , Bajčetić Marko  , Barović  , Gojković  , Raičević , Lobov , Vuksanović , Bajčetić Ilija , Efović , Ćorović , Minić , Tomović , Milašević.

KMF „AGAMA“: Asanović Igor  , Bojanović  , Bajović  , Obradović  , Mišović , Boljević  , Radulović  , Bojović  , Durutović  , Božović  , Gagović , Asanović Ivan.