Banner Top

Log in

Banner crna gora

Banner Top

A+ A A-

Subota "dan D" za Titograd ili Studente? Očekuje se puna dvorana "Verde"!!!

Majstorica se igra u subotu 03/06/2017 -e u novoj i najljepšoj  dvorani "Verde" u Podgorici, sa početkom u 18,30 sati, sudiće odlični dvojac iz Podgorice Vladimir Šaković i Želimir Anđelić.

Titograd će u majstorici koja se igra u subotu, probati još jednom da savlada odličnu ekipu tenera Miluna Markovića, koji pod njegovom komandom igraju kao preporođeni.

Kada moramo da odvajamo pozitivne i negativne strane obije ekipe, ipak bi rekli da je Titograd za nijansu tehnički bolja ekipa, a "nijansa" se ogleda u Eldinu Ćoroviću, Milovanu Draškoviću i Dragoljubu Despotoviću.

"Studentska prednost" se ogleda u boljoj fizičkoj pripremljenosti, jer definitivno "titograđani igraju pješke" dok "studenti ginu" za svaku loptu, a to se prije svega odnosi na trio Šušić - Popović - Vidaković, još kada im se pridruže Femić i Radonjić, onda za "ovu mašineriju" nema stajanja.

Jedna veoma bitna stavka u ovoj majstorici po nama, biće "raspoloženje za igru" Miloša Vraneša, kako pojedini znaju da ga nazovu "lijeni maestro", jer zaista u nekim potezima i driblinzima, zna da podsjeti na igre Dejana Savićevića ili Igora Burzanovića iz najboljih dana, no "sve to pada u vodu ako mu nije dan."

Ako Vraneš bude igrao kako zna, ili kao u prvom meču, vjerujemo da finale nije daleko studentima. Publika se nada, da će gledati lijep meč, sa puno trčanja i golova, da će biti fer i korektne borbe, jer na kraju su to sve drugari i van terena, a da će obije ekipe prekinuti sa praksom "zalijećanja prema arbitrima na svaku odluku", jer to kvari sliku o derbi meču, iako znamo da je "ulog veliki". 

No, sve je to sport, želja za slavom i pobjedom.

Na samom kraju, imaće vrhunsko suđenje i jedni i drugi, pa ako im se isplati, "neka krenu u zalijećanje", imaće ZID!

IGRAJTE FUTSAL MOMCI I SREĆNO SVIMA !!!