Banner Top

Log in

Banner crna gora

Banner Top

A+ A A-

Sedmica sa sedam golova u dvomeču, njegovo futsal visočanstvo Bajović potopio lađe "zicer pivljana" !

KMF „BAJO PIVLJANIN“ – KMF „AGAMA“ 1:6 (1:3)

Kako rekosmo u prvom naslovu, da je Bojan Bajović najavio „one man show“ to je i potvrdio u drugom meču.  Jednostavno igrači Bajo Pivljanina, nijesu imali rješenja za ovog brzonogog igrača, odličnog pregleda igre, istančanog pasa, lakog koraka, visprenog i okretnog, a nadasve poletnog sa 30 i kusur ljeta.

Takođe, još jedan igrač koji obelježava igru Agame, kada je najteže, i igru crnogorskog futsala je popularni „stari“ Darko Daka Bojanović, koji je svojom igrom sinoć, omogućio Bajoviću da „preuzme komandantsku palicu“.

Gledajući objektivno, Agama jeste bolja i tehnički potkovanija ekipa od Baja Pivljanina, ali ovaj rezultat realno , ne pokazuje pravu sliku, jer Bajo Pivljanin je otvorio meč preko Dondića u prvom minutu i imali su vođstvo od 1:0.

Pri tom rezultatu, imali su makar pet zicera preko Kandića, Dondića, Ristića i Damjanovića, ali niti jedan nije realizovan i lopta im sinoć, jednostavo nije htjela u gol.

Dok su pivljani promašivali i ono „što je teže promašiti nego dati“ , dotle je Agama mudro „igrala i sipala“ u gol Ćalasana.

Valja istaći kod domaćih dobru partiju Dondića i Kandića, ostali posle primljena tri gola, "prestali da postoje na terenu".

Rekli smo , „njegovo futsal veličanstvo“ Bojan Bajović je kao osica napadao i pogađao u mrežu protivnika, i poručio svojim igrama, kao i njegovi saigrači, da će se Titograd mnogo oznojiti, eventulano Studentski dom, ako žele pehar u svojim vitrinama.

Uz to, naša je prognoza, da je upravo Agama, bez „ obzira na skupoću igrača Titograda i ovogodišnje ulaganje trenera MIlaševića“, prvi favorit za osvajanje šampionskog pehara.

Ali u mečevima koji uskoro slijede pokazaće nam pravu sliku.


KMF „BAJO PIVLJANIN“ – KMF „AGAMA“ 1:6 (1:3)

Dvorana: NIKŠIĆ – Nikšić , gledalaca: 150, sudije: Žarko Markuš i Matija Milačić

Strijelci:  Dondić 1' (Bajo Pivljanin) Bajović 7', 8', 13' 34' , Bojanović 31' , Mišović 39' (Agama)

Žuti kartoni: Delić 7' , Dondić 8' , Damjanović 24' (Bajo Pivljanin)

Crveni karton: nema

KMF „BAJO PIVLJANIN“: Ćalasan Dejan 7 , Damjanović 6 , Durutović 7, Ćalasan Darko 5 , Kandić 7 , Đurković 6 , Dondić 7 , Ristić 5 , Šašović 5 , Jakovljević 6 , Osmajić 5 , Delić 5 , Suknović 5.

KMF „AGAMA“: Asanović Igor 9 , Bojanović 9 , Bajović 9 , Obradović 8 , Mišović 8, Boljević 7 , Radulović 7 , Bojović 8 , Durutović 7 , Božović 8 , Gagović 8, Asanović Ivan 8.