Banner Top

Log in

Banner crna gora

Banner Top

A+ A A-

Sušić: Bilo bi nepravedno da smo remizirali

Želeo sam gol kao u Beogradu

Ognjen Sušić u dvomeču sa Srbijom imao je zapažen učinak postigao je gol, preko njega je primljen pogodak, imao je priliku da donese remi lobom u Vrbasu. Ali i da meč u Beogradu obeleži bliskim susretom sa stativom u želji da interveniše u SC Šumice.

- Srbija je dosta kvalitetnija ekipa i spremnija od nas. Došli smo u izmenjenom sastavu, borili smo se dobro. Prvi meč u Beogradu taktički smo grešili, u Vrbasu bilo je na znatno boljem nivou.

Imali ste zapažen učinak postigli vodeći gol u Beogradu, preko vas je Radovanović dao gol takođe u prvom susretu ste se sudarili sa stativom?

- Mislio sam da će Ramić da lobuje golmana Asanovića, pa sam hteo da izbijem loptu i nisam mogao da se zaustavim, naš golman je uhvatio i dogodio se sudar sa stativom. Dao sam gol, nakon greške odbrane Srbije sa nekih šest metara, šutirao sam golman Filipović nije mogao da brani. Kod primljenog gola odbila se lopta od mene i završila u mreži nakon šuta Radovanovića. Nakon toga Srbija je brzo i povela. Muči nas to što u prvom minutu tako reći, praktično čim krene poluvreme primamo gol, kasnije tek krenemo bolje da igramo.

Ne bi bilo ne pravedno da je bilo nerešeno?

- Možda i bi, jer je Srbija vodila čitavo vreme.

Na 4:3 za Srbiju, odlučili ste se da lobujete golmana Filipovića i promašili?

- Pokušao sam ali nisam uspeo. Bilo bi bolje da sam šutnuo po parketu jer je Filipović visok, mogao je da uhvati loptu. Mislim da je slab na donje lopte. Bajović mu je dao od odbitka lep gol u malu mrežu. Pre pomenute šanse mogao sam da asistiram saigraču, htedoh da kao u Beorgadu postignem gol.