Banner Top

Log in
A+ A A-

Aladžić i Galić ponosni na priznanja

  • Written by 
  • Published in BiH

U tradicionalnom izboru najboljih pojedinaca u bh. fudbalskim prvenstvima u sezoni za nama, najboljim golmanom futsal Premijer lige BiH proglašen je Stanislav Galić, dok je Marijo Aladžić najbolji igrač.

- Ponosan sam na svoj uspjeh. Već drugu godinu zaredom dobitnik sam priznanja, koje je i ovog puta dodatni motiv da u nastavku karijere budem bolji i pružam više. Želim daljim igrama potvrditi i da ove dvije nije bile slučajne. Hvala saigračima bez kojih sigurno ne bih uspio, izjavio je Marijo Aladžić.

Zadovoljan je i najbolji golman Stanislav Galić.

- Lijep je osjećaj, posebno kad znaš da si biran od strane trenera i kapitena, koji su tvoji rivali na terenu. Hvala svima njima, a posebno hvala saigračima bez kojih ne bih osvojio ovu nagradu. Hvala i stručnom štabu na čelu s Mirsadom Fazlinovićem i Upravi na čelu s gospodinom Amelom Bajgorićem, koja nam je omogućila vrhunske uslove za rad i napredak. Moram spomenuti i kondicionog trenera Borisa Kajana, koji mi je pomogao da nakon povrede budem bolji i jači i da se odmah vratim u pravu formu. Hvala svima, poručio je Galić.


Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.