Banner Top

Log in
A+ A A-

Mehmed Ramić napustio FC Salines

  • Written by 
  • Published in BiH

Nakon brojnih kvalitetnih dolazaka uslijedio je i odlazak iz tuzlanskog Salinesa. Saradnju sa ovim klubom neće produžiti Mehmed Ramić, koji se nije uspio dogovoriti sa upravom kluba.

Potvrdio je to za naš portal ovaj dvadeset četvertogodišnji futsaler, koji je iz Salinesa uspio čak da dođe i do poziva u reprezentaciju Bosne i Hercegovine. 

- Želio bih da se zahvalim svim svojim saigračima, kao i treneru Mevludinu Huriću, koji su bili izuzetno korektni prema meni u prethodnom periodu. Odlično smo se slagali. Nažalost, nisam uspio da se dogovorim sa upravom kluba oko nastavka saradnje u Salinesu, te sam napustio ovaj klub. Nekih ponuda za sada imam, međutim nisu konkretne i zadovoljavajuće. Ne žurim u izboru nove sredine. Ukoliko se baš ništa zadovoljavajuće ne pojavi do kraja prelaznog roka propustiću prvi dio sezone, rekao je za naš portal Mehmed Ramić, sada već bivši igrač Salinesa.

Mehmed Ramić je prvo nastupao za Bosnu Kompred, nakon čega je prešao u MNK Sofić, a odatle u FC Mostar SG. Od septembra prošle godine je član FC Salines iz Tuzle.

 

Foto/FC Salines/Dario Matić

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.