Banner Top

Log in
A+ A A-

KMF "Tango" kreće u ponedeljak

  • Written by 
  • Published in BiH

KMF "Tango" iz Istočnog Sarajeva će sa pripremama za novu sezonu Premijer lige Bosne i Hercegovine u futsalu krenuti u ponedeljak, 21.avgusta.

U odnosu na prošlu sezonu ekipa nije mnogo promijenjena, te će uz par novih igrača novi trener ekipe, Mirko Čampara, krenuti sa pripremama za novu sezonu, koja će po svemu sudeći biti najjača i najneizvjesnija od kako se igra zajednička Premijer liga BiH.

- Krećemo u ponedeljak 21. avgusta, i imamo sasvim dovoljno vremena da se kvalitetno spremimo za novu sezonu Premijer lige BiH. Sada u novoj ulozi želim da sve ono što sam naučio na kursu za C licencu primjenim i u praksi, te da ekipu spremim kako fizički, tako i psihički za ovu sezonu Premijer lige. Neće biti nekih krupnijih promjena u igračkom kadru. Dolazaka će biti sigurno, samo još uvijek moram da porazgovaram sa nekim igračima, i o tome će se znati više uskoro. Uglavnom, krećemo sa radom, radićemo prvo na fizičkoj pripremljenosti, ali želim i da odigram što više pripremnih utakmica. Imamo dobru saradnju sa klubovima iz regiona i to neće biti problem, te se ja nadam da ćemo spremni ući u novu sezonu gdje mislim da možemo biti u sredini tabele, rekao je za naš portal novi trener KMF "Tango", Mirko Čampara.

Plan je da KMF "Tango" odigra šest do sedam kontrolnih utakmica, a među njima moglo bi biti i mečeva sa klubovima van Bosne i Hercegovine.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.