Banner Top

Log in
A+ A A-

Aladžić: Imaćemo vrhunsku ekipu

  • Written by 
  • Published in BiH

Kapiten FC "Mostar SG", Marijo Aladžić, proglašen je u petak za najboljeg igrača Premijer lige BiH u futsalu u sezoni 2016/17.

Tako je najbolji strijelac lige objedinio tu i titulu najboljeg igrača, po viđenom tokom sezone sasvim zasluženo. 

- Ovo je velika čast za mene da sam pored toliko dobrih igrača baš ja izabran za najboljeg. Priznanje mi baš laska i trudiću se da epitet najboljeg igrača opravdam i u idućoj sezoni, rekao je za naš portal Marijo Aladžić.

Imao je po završetku prvenstva Aladžić ponudu da nastavi karijeru u Libanu, međutim odlučio je da produži ugovor sa mostarskim "Starim Gradom" i sa njim krene u evropske putešestvije i po novu titulu šampiona.

- Produžio sam ugovor sa "Starim Gradom" jer je ovo klub u usponu sa velikim ambicijama, zdrava sredina i pogodna za svakog mladog igrača. Pored Kahvedžića planiramo dovesti još nekoliko provjerenih igrača i uz nas koji smo od ranije tu biće to vrhunska ekipa. Nastojaćemo da doguramo što dalje u Evropi i naravno da odbranimo ligu i kup.

Podsjećamo na kraju da je mostarski "Stari Grad" predao dokumentaciju za domaćinstvo turnira preliminarne runde UEFA Futsal kupa, ali je UEFA prolongirala odluku o tome za nekoliko dana, pa još uvijek nismo saznali da li će Mostarcima i pripasti domaćinstvo. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.