Banner Top

Log in
A+ A A-

Bošković ostaje u Mostaru; Šunjić razgovara sa Brotnjom

  • Written by 
  • Published in BiH

Futsaleri mostarskog "Starog Grada" polako počinju sa rekonstrukcijom i pripremom tima za nastup u UEFA Futsal kupu. Od ranije je jasno da će u ekipi ostati kapiten Marijo Aladžić, iako je imao ponude iz inostranstva, te da će ekipu napustiti Marin Šunjić.

U razgovoru za portal Mreporter365, Marin Šunjić je rekao da su se on i Mostar SG prijateljski rastali, te da postoje neki kontakti sa novim klubovima, pa čak i sa njegovim bivšim klubom, "Brotnjom".

- Moja karijera ide dalje. Dao sam svoj doprinos osvajanju titule šampiona ekipi "Starog Grada". Imao sam neke razgovore sa dva- tri kluba, a možda nešto bude i sa MNK "Brotnjo". Vidjećemo šta će biti. Ima vremena, treba odmoriti, rekao je za pomenuti portal Marin Šunjić.

Sa druge strane u razgovoru za Mreporter365 još jedan reprezentativac Bosne i Hercegovine, Josip Bošković je najavio da gotovo izvjesno ostaje i naredne sezone u dresu mostarskog šampiona.

Kockice se polako sklapaju. Blizu prelaska u redove "Starog Grada" je doskorašnji pivot sarajevskog "Centra", Nermin Kahvedžić, u pregovoru su sa još nekoliko pojačanja, kao i sa dobro poznatim trenerskim imenima.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.