Banner Top

Log in
A+ A A-

MNK "Brotnjo" najneprijatnije iznenađenje sezone

  • Written by 
  • Published in BiH

MNK "Brotnjo" na zimski raspust u Premijer ligi BiH odlazi sa desetog mjesta i samo devet osvojenih bodova.

Ekipa iz Čitluka ima isto bodova koliko i gračanička "Kaskada" na jedanaestom mjestu, prvom ispod sigurne zone, te s toga u drugom dijelu šampionata pred sobom imaju težak zadatak i predstoji im grčevita borba za opstanak. Loši rezultati rezultovali su i rokadom na trenerskom mjestu pa je Jure Kordić odstupio sa te pozicije, a na nju je stigao kapiten ekipe Matej Čilić.

- Od samog starta je krenulo loše po našu ekipu. Oko kluba se ništa nije znalo do dvadesetak dana pred start prvenstva. Skupština je bila 14. septembra, a mi smo sa treninzima krenuli 19. septembra, četrnaest dana pred start šampionata. Otišla su nam tri vrlo bitna igrača pred start prvenstva, i nije bilo vremena da nađemo zamjene. Igrači koji su došli nisu bili adekvatne zamjene za one koji su nam otišli. Došlo je ove sezone do loših rezultata i nismo mogli nadoknaditi odlazak bitnih igrača iz prošlih sezona. I kod mene je došlo do jednog zasićenja, vodio sam ekipu dvije sezone, i moja moralna obaveza je bila da se povučem sa mjesta trenera. Novom treneru, Mateju Čiliću želim sve najbolje u radu, a klubu želim da sačuva mjesto u Premijer ligi jer "Brotnjo" to i zaslužuje, rekao je za naš portal sada već bivši trener MNK "Brotnjo", Jure Kordić.

Ni u Kupu BiH "Brotnjo" nije bolje prošao. Ubjedljivo su poraženi od MNK "Sofić" i to na svom parketu, sa 1:6.

Za MNK "Brotnjo" su nastupali: Anto Galić, Andrijano Dujmović, Matej Čilić, Marko Grgić, Nikola Granić, Damir Livaja, Kristijan Pantić, Mateo Kozarić, Goran Medić, Goran Knežević, Silvio Dujmović, Drago Miličević, Antun Pehar, Vinko Prusina, Antonio Prusina, Kristijan Frano Ćavar, Robert Šego, Željko Šego.

Lista strijelaca: 

10- Anto Galić, 7-Marko Grgić, 5- Goran Knežević, 4- Nikola Granić, 3 - Matej Čilić, 2 - Damir Livaja, Silvio Dujmović, Kristijan Pantić, Robert Šego, 1-Drago Milićević

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.