Banner Top

Log in
A+ A A-

"Tango" protiv "Čelinca" traži prvi trijumf

  • Written by 
  • Published in BiH

KMF "Tango" će sutra protiv "Čelinca" tražiti prvi ovosezonski trijumf u Premijer ligi Bosne i Hercegovini.

Ekipe su u prošlom kolu poražene od šampiona, odnosno vicešampiona države, iako su i jedni i drugi pokazali da mogu da igraju. "Tango" je imao određenih kadrovskih problema, ali se pred ovaj meč u ekipu vraćaju igrači, i trener Mirko Marvan neće imati problema oko sastavljanja tima. Mnogo se u ovoj sezoni očekuje i od mladog Ljubiše Berjana. Vratio se u on u "Tango" pred početak ove sezone, i to je vrlo obardovala Marvana, koji mu je dao jednu novu ulogu u timu, sa više slobode. Pokazao je već u meču sa "Centrom" da se ne boji izazova, i da smije krenuti na svakoga, te je bio jedan od zapaženijih igrača u porazu.

- Drago mi je da sam ponovo u "Tangu". Igrati za nekadašnjeg šampiona i biti dio ekipe koju trenira jedno od najvećih imena futsala na ovim prostorima je velika čast. Daću sve od sebe da dam svoj doprinos u što boljim rezultatima "Tanga" u sezoni pred nama. Imamo težak raspored na početku, ali mi u svaku utakmicu idemo po pobjedu. "Čelinac" je vrlo kvalitetna ekipa, sa nekoliko odličnih pojedinaca, ali moji saigrači su u prethodnim sezonama izlazili na kraj sa njima što tradicija i govori, pa se ja nadam da ćemo i u sutrašnjem meču slaviti pobjedu, rekao nam je Ljubiša Berjan.

Tradicija svakako ide na ruku "Tanga". Do sada je "Čelinac" samo jednom ostvario pobjedu, i to u posljednjem meču ove dvije ekipe u prošlogodišnjem plej autu. Pored toga bilo je jednom neriješeno, a sve otalo je otišlo na stranu nekadašnjeg šampiona. Utakmica se igra od 16,00 u dvorani Osnovne škole "Aleksa Šantić".

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.