Banner Top

Log in
A+ A A-

Spasojevićev pogled 4

Veljko Spasojević u prošloj sezoni strateg Smedereva nastavio je sa analizom učinjenog, ovog puta na tapetu je bilo 4. kolo.

Forum – Požarevac 2:3

- Srećna pobeda gostiju, koji kad igraju u punom sastavu spadaju u najbolje ekipe u ligi. Gostojić i Jovanović svojim individualnim kvalitetom mogu da reše svakog protivnika. Forum je nesrećno izgubio, međutim, oni ne treba da klonu duhom, jer imaju kvalitet za drugu ligu.

Ekonomist – Vranje 3:2

- Očekivano teška utakmica. Domaćin je imao lepu prednost na poluvremenu, međutim, iskustvo gostiju i nadprosečan kvalitet Stojanovića ostavljaju Vranjance u trci za viši rang.

Sopot – Viking 3:1

- Mnogo teža pobeda domaćina od očekivane. I takve utakmice favorit mora da igra. Drago mi je da je mladi golman Destani briljirao, jer mislim da je on najperspektivniji golman u našoj državi, tako da ova tri boda koja je doneo svom klubu, Kosmajce ostavljaju u borbi za vrh tabele. Rumljane sa ovakvom igrom, sigurno čekaju bolji dani, jer će im se negde vratiti sreća.

Ivanjica - Metalac Kolorado 9:3

- Neočekivano visoka pobeda domaćina, znajući temperament Milanovčana i njihovog trenera Vuksanovića. Međutim, Ivanjica je kao ekipa počela mnogo da napreduje u prošloj polusezoni u prvenstvu FS RZS, u ligi koja nije mnogo slabija od ove, tako da me njihovi rezultati nimalo ne iznenađuju.

SAS –Srpska BGD 4:3

- Minimalna pobeda domaćina za koje smo znali kakav kvalitet poseduju, tako da sigurno ne odustaju od borbe za prvu ligu. Srpsku je preuzeo fenomenalni znalac Alilović, koji će sigurno podići kvalitet svom timu i uz malo sreće početi da beleži bolje rezultate.