Banner Top

Log in
A+ A A-

DL Spasojevićev pogled 3

Veljko Spasojević je nastavio sa pomnim praćenjem mečeva Druge lige.

Put inženjering – Ivanjica 4:7

- Sa ovom pobedom Ivanjičani se definitivno uključiju u borbu za sam vrh tabele. Svaka čast, nikom nije lako da pobedi u Nišu. Moram da pohvalim rad trenera Krivokuće, jer su igrači pored njega neverovatno napredovali u poslednjih godinu dana. Sigurno da je i uticaj Vidana Britve Bojovića veliki, jer ipak je ovo njegov klub i svaki njegov savet je koristan.

Vranje - Požarevac 4:2

- Vranjanci su morali da dobiju da bi ostali u trci za veći rang. Požarevac bez Simića i Jovanovića nije imao šta da traži protiv mnogo iskusnijih igrača Vranja. Požarevljani moraju u narednim mečevima da traže nove bodove.

Viking – Vinter sport 1:6

- Nišlije nastavljaju sa ubedljivim partijama i potvrđuju svoj kvalitet iz utakmice u utakmicu. Rumljani moraju što pre da se konsoliduju, jer im se ovako ne piše dobro u nastavku prvenstva.

SAS - Forum 6:5

- Vojvođanski derbi je pripao iskusnijem domaćem timu, koji će u nastavku prvenstva biti težak protivnik svima, naročito kad igra u kompletnom sastavu. Mislim da i ekipa Foruma ima kvalitet koji će doći do izražaja u nastavku šampionata.

Metalac Kolorado – Ekonomist 5:4

- Domaći su imali veliku prednost na poluvremenu, međutim još jednom se pokazalo da u futsalu nema opuštanja nijednog trenutka. Opravdanje može da bude veliki broj mladih igrača kod Milanovčana, a Ekonomist ostaje u igri bez obzira na ovaj poraz, jer ima sasvim korektan tim.

Srpska BGD - Sopot 0:4

- Očekivana pobeda gostiju, koji kad budu igrali u punom sastavu mogu da iznenade svakog u ovoj ligi. Sa odličnom odbranom i lucidnim Božidarom Simićem u napadu, uvek imaju čemu da se nadaju. Srpska BGD, kao i Viking mora što pre da se popravi, da ne budu samo prolaznici kroz ligu, koja ima mnogo veći kvalitet u odnosu na ono što su igrali ranije.