Banner Top

Log in
A+ A A-

DL Spasojevićev pogled 2

Veljko Spasojević nastavlja sa analizom učinjenog na parketima drugoligaškog karavana.

Sopot – SAS 6:8

- Rezultat nije nerealan. Sopot je malo potcenio gosta, koji iako nije igrao u kompletnom sastavu mora da se poštuje zbog tradicije. Domaćin nema dugačku klupu, tako da im nije pametno što imaju igrače i na velikom fudbalu, gde su se povredili i nisu mogli da igraju. Nadam se da će da izvuku pouku iz ovog kiksa i da im se to neće ponoviti.

Požarevac- Metalac 4:2

- Dve ekipe koje dobro poznajem. Milanovčani koliko vidim forsiraju i U 17 reprezentativce, što poštujem. Ovo je derbi lige. Sve je bilo otvoreno i mislim da damaćin ima za nijansu više igrača u rotaciji, tako da je to i presudilo. Kad god im bude igrao Jovanović, koji igra i veliki fudbal, imaće čemu da se nadaju protiv bilo kojem protivnika.

Vinter sport – Srspka BGD 9:1

- Očekivana pobeda Nišlija. Ali ne i tako ubedljiva. Vinter sport od starta stavlja svima do znanja da žele budu prvi. Mogli su i ubedljivije da potuku Beograđane.

Ivanjica – Viking 9:4

- Takođe očekivana pobeda Ivanjice, koja u svojoj specifičnoj hali može da dobije i mnogo bolje ekipe, uverićete se u nastavku prvenstva.

Ekonomist - Put inženjering 9:4

- Važna pobeda Beograđana. Mislim da ih mnogi potcenjuju bez razloga, tako da imaju i tu motiva da dokažu da su bez razloga osporavani. Dve pobede u dva kola je za poštovanje.

Forum – Vranje 3:3

- U nekoj drugoj situaciji Vranjanci bi možda i bili zadovoljni, ali pošto su izgubili u prvom kolu, a sada i proćerdali prednost, mislim da nisu nimalo zadovoljni. U sledećem kolu dočekuju Požarevac, tako da je to idealna prilika za sve ljubitelje futsala da uživaju u derbiju.