Banner Top

Log in
A+ A A-

Majesov ugao 2

Dejan Majes i ovog vikenda pratio je izdanje prvoligaša. Kao što ste navikli nekadašnji trener Marbo Intermeca bio je bez dlake na jeziku.

Novi Pazar – Ekonomac 2:7

- Iako u taboru Ekonomca nisu zadovoljni prikazanom igrom, ipak je ovo bila nova rutinska pobeda. Pojačanja Kragujevčana opravdala su uložena sredstva, što se najbolje videlo u prvom delu utakmice. Ono što je sigurno obradovalo sve u Ekonomcu, a verujem i u reprezentaciji je odlična partija Matijevića. Od Pazaraca sam više očekivao na planu borbenosti, ali mi je sve izgledalo kao da su se predali još pre samog početka utakmice. Nadam se i verujem da su samo odložili svoje najbolje partije za Plej-of.

FON – Pirot 5:2

- Očekivana pobeda Beograđana. Igra koju su pružili polako podseća na njihove najbolje prošlosezonske, ali verujem da će kroz nove utakmice dolaziti do lepršavije igre. Piroćanci se nisu obrukali. Pokazali su da neće biti tvrd orah samo na domaćem terenu, tako da od njih možemo očekivati iznenađenja tokom šampionata.

Jastrebac - Nova Pazova 3:5

- Jastrebac nikako da siđe sa prošlogodišnjeg koloseka. Ako se brzo nerazbude ništa bolja sudbina ih ne očekuje nego prošle godine. Pazovčani su osvojili planirane bodove. Posle ove utakmice možemo da kažemo da polako ističu kandidaturu za najozbiljnijeg protivnika Ekonomcu. Da godine nisu prepreka u futsalu objasnili su nam gostujući igrači. Sa nestrpljenjem očekujem sedmo kolo i derbi između Nove Pazove i Ekonomca.

Smederevo - Samo pravo 5:3

- Verovatno pod utiskom prvog kola Smederevci su se nosili sa pritiskom i protivnikom veoma teško. Prvo poluvreme nam je donelo egal utakmicu, dok je u utakmicu u nastavku prelomilo iskustvo domaćina. Pred Smederevom je teško gostovanje šampionu, i to je utakmica koja će nam pokazati na kom nivou se nalaze. Beograđani moraju da pored dobrih igara u svojim uvodnim utakmicama počnu da osvajaju bodove. Sledeće kolo dočekuju Kalču, koja je rezultatski uzdrmana i nalazi se pod pritiskom, tako da ako žele dužu epizodu u prvoligaškom karavanu moraće da naprave “ iznenađenje” i osvoje bodove.

Kalča – Internacional 4:4

- Neprijatno i prijatno iznenađenje. Kalča u krizi?! Mislim da su svi očekivali njihovu sigurnu pobedu na domaćem terenu. Verujem da će kolega Vukmirović naći formulu izlaska iz krize. Pred njima je u sledećem kolu teško gostovanje u Beogradu. Ta utakmica bi mogla da ponese epitet derbija trećeg kola, jer njena važnost za obe ekipe je velika. Novosađani su ponovili dobru igru iz prvog kola i zasluženo došli do prvih bodova. Sledeće kolo ih očekuje premijerno predstavljanje u elitnom rangu pred svojom publikom. Protivnik nimalo lak, možemo reći i veliki zalogaj ekipa FON-a. Očekuje nas jedna lepa futsal predstava.

Deus – RB 3:5

- Na moju žalost Deus je poklekao na svom terenu. Igra domaćina je bila dovoljna samo za častan poraz, ali ako žele da opstanu i ove sezone moraju da počnu sa osvajanjem bodova na svom parketu, naručito protiv manje zvučnih protivnika. Svakako ne želim da umanjujem uspeh ili omalovažavam ekipu RB-a, jer sam ih i najavio kao ekipu koja nije ušla u ligu da odigra epizodnu ulogu. Jednostavno znaju da se bodovi osvajaju protiv direktnih rivala kako kod kuće tako i u gostima i to rade. Sledeće kolo će nam pokazati njihove prave mogućnosti, jer im u goste dolazi dobra ekipa Novog Pazara. Dve utakmice šest bodova je start za svaki respekt i rasterećenje pred predstojeće izazove.