Banner Top

Log in
A+ A A-

Majesova odjava

Premijera

Dejan Majes zamenio je Zorana Žigića u stručnim analizama odigranih mečeva. Nekadašnji trener Marbo Intermeca sa zadovoljstvom je prihvatio naš poziv i ,,odjavio” pet mečeva 12. kola Prve lige Srbije. Kopernikus

SAS – Jastrebac 4:3

- Prijatno iznenađenje pobeda Zrenjaninaca. Jastrebac se pokazao kao tvrd orah u jesenjem delu, ali Kopernikus SAS na čelu sa kolegom Batinicim je pokazala da se ne predaje i da su loši rezultati iza njih. Jako dobra naznaka za nastavak prvenstva, koje će biti jako neizvesno do samoga kraja kad je opstanak u pitanju. Sada je jasno da se nigde neće lako osvajati bodovi.

Smederevo – Kalča 5:2

- Jedan od derbija kola. Za nijansu bila bolje Smederevo i zasluženo trijumfovalo, ali takodje ne bi bilo nezasluženi da su bodovi otišli u Niš. Kalča je imala šanse koje nije iskoristila, a iskusni Smederevci je sve kažnjavala. Domaćin je pametno iskoristio pauzu, kako u vidu priprema tako i sa pojačanjima, vraćanjem starih igrača, siguran sam da su pred njima svetliji dani.

Novi Pazar- Metalac Kolorado 2:2

- Nerešen rezultat iznenadjenje za sve. Ali nas je Metalac naučio na iznenadjenja, kad niko neočekuje oni otkinu bodove, a kad treba da osvoje sigurne bodove kiksnu. To je neiskustvo igranja u elitnom rangu. Od Novog Pazara očekujem više, jer su se adekvatno pojačali kako u igračkom tako i u stručnom kadru dolaskom Cvetanovića. Sigurno najneprijatnije iznenadjenje kola je što tri boda nisu ostala u Pazaru.

Leteći Holandjanin- Ekonomac 2:4

- Očekivana pobeda Ekonomca, ali su Vrbašani propustili lepu šansu da iznenade šampiona. Početak nije nagoveštavao dramu posle brza dva gola Ekonomca, ali nam je nastavak doneo uzbudjenja kakva se očekuju u futsalu. Šest golova, kartoni žuti, crveni, neizvesna završnica… Sve u svemu prava futsal predstava. Na ovom meču viđen i junak kola Ramić sa četiri postignuta gola, ali i prava odluka Ekonomca da redove pojača iskusnim golmanom Antonićem koji u svakom momentu može da zameni reprezentativca Momčilovića što ćemo videti već u sledećem kolu zbog suspenzije Momčilovića.

FON - Euro Motus 7:7

- Beogradski i derbi kola. Sva očekivanja su se ostvarila. Utakmica je obilovala lepim potezima, golovima, duelima i nešto što je bio šlag na torti prepunim tribinama SC Šumica. Nonšalantan pristup utakmici gostujuću ekipu je mogao mnogo skuplje da košta, a i ovako su platili skup ceh jer su prepustili prvo mesto Ekonomcu. FON je više želeo pobedu i tokom većeg dela meča je izgledalo da će je ostvariti 5:2 i 6:3, jedanaest minuta do kraja su tako i nagoveštavali. A, onda su nam igrači Euro Motusa pokazali zašto su se nalazili na prvom mestu do te utakmice. Jednostavnih par magičnih poteza velikih igrača futsala i uspeli su da preokrenu rezultat 6:7. Trideset sekundi pre kraja tačka na utakmicu - 7:7. Neki kažu zasluženo, neki nezasluženo, ali publika i Ekonomac najzadovoljniji na kraju. Epitet derbi opravdao je očekivanja. Ostaje veliko pitanje za stručne štabove klubova, šta se desilo sa fazom odbrane nakon 14 pogodaka na meču.

Media

sos kanal youtube